Dziś chciałam wam przedstawić przepis na kebab po mojemu. Sos najlepiej zrobić dzień wcześniej ( śmietana 18% duża i 1 rozmiażdżona główka czosnku). Trzy filety z kurczaka kroimy w kostkę, mieszamy z przyprawą gyros i smażymy. Pita kroimy na połowę i wkładamy do mikrofalówki na minutę. Ciepłą pita smarujemy sosem czosnkowym, wkładamy mięso, kapustę pekińską, kukurydzę, ogórka i pomidora.
ale apetycznie to wygląda. Uwielbiam kebaby w każdej postaci. Zazdroszczę tego smaku ;-)
OdpowiedzUsuńChyba niedługo przyrządzę nam coś takiego :)
OdpowiedzUsuńmmmm.... wygląda pyszniutko :) mięsko kusi ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam ;)
Aż mi ślinka pociekła :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam kebaby :)
Oj skusiłaś mnie tym przepisem :) Jutro prawdopodobnie przyrządzę sobie takiego domowego kebaba:D
OdpowiedzUsuńPozdrawiam Cie.
ale bym zjadła... chyba jutro sobie zrobię;D
OdpowiedzUsuńxoxo
Failien
dzieki za komentarz u mnie :)
OdpowiedzUsuńjedzonko wyglada ysznie, az zrobilam sie glodna :D
pozdrawiam
http://alice-cross.blogspot.com
Mmianm, wyglądaa całkiem smacznie!!! :)
OdpowiedzUsuń