wtorek, 11 października 2011

KREWETKI Z WARZYWAMI

Przyznam się bez bicia, że krewetki kupiłam już w gotowej panierce. Był do nich dodany piekielnie ostry sos (niestety niezbyt dobry).  Po usmażeniu krewetek dodałam do nich pokrojonego w księżyce surowego ogórka. I pomidory w ćwiartki. Wszystko przyprawione solą, pieprzem i oliwą z oliwy. Niebo w gębie. Polecam.

5 komentarzy:

  1. SMakowite, chociaż krewetek niegdy jakos nie jadłam ;) najzwyższy czas spróbować! ;)

    Zapraszam Cię (i wszystkich, którzy mają ochotę ;) do udziału w konkursie na moim blogu- do wygrania BONY NA BUTY ze sklepu Merg.pl! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, uwielbiam krewetki w panierce. We Włoszech są ogólnodostępne w restauracjach McDonald's. Niestety u nas ich nie ma..
    Pozdrawiam Magdalena

    OdpowiedzUsuń
  3. Smaczne mówisz? Ja jakoś nie mogę się przekonać do krwetek... :)

    OdpowiedzUsuń